Näyttely

OSN - Oulun Seudun Noutajakoirayhdistys ry järjestää jonkin verran  näyttelytottumuskoulutusta. Tämä tapahtuu pääasiallisesti ennen lähistön suurimpia näyttelyitä tai jos jäsenet erikseen sitä kovasti toivovat. Näyttelyasioissa ota yhteyttä näyttelytoimikunnan vetäjään. Tietoa koiranäyttelyistä löytyy osoitteesta: http://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/koiranayttelyt

 

TULE TALKOILEMAAN OULUN 8.-9.7.2023 KV- ja NORD -NÄYTTELYYN!

Yhdistyksen näyttelytoimikunta on mukana järjestämässä Oulun suuria koiranäyttelyitä yhdessä seudun muiden koiraharrastusyhdistysten ja Kennelliiton kanssa. Merkittävä osa OSN:n toimintakuluista katetaan näyttelytuotoilla, ja näin mm. jäsenmaksukulut saadaan pidettyä erittäin edullisina.

Tänä vuonna OSN järjestää KV- ja NORD -näyttelyn Oulussa 8.-9.7.2023 yhdessä Oulun Koirakerhon, Oulun Palveluskoirayhdistyksen ja Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen kanssa.  

Näyttelyviikonloppuna tarvitaan runsaasti OSN:n talkoilijoita mukaan alkaen näyttelyn pystytyksestä perjantaina 7.7. sen purkuun sunnuntai-iltana 9.7. Talkootehtäviä on monenlaisia: mm. autojen parkkiin ohjausta, rokotusten ja sirujen tarkastusta, ensiapuryhmässä toimimista, järjestyksenvalvontaa, ruokahuoltoa, siivousta, näyttelyarvostelujen tulkkausta esim. suomi-ruotsi englanti, näyttelyalueen kasaamista ja purkamista (kehien ja telttojen pystytys & purku)…

OSN palkitsee talkoilijansa kiitoskoulutuksella syksyllä

Merkitse jo seuraavat päivät kalenteriin. Seuraile lähempänä nettisivuja ja OSN:n facebook-ryhmää ja ilmoittaudu talkoilemaan. Näin kannat  oman kortesi kekoon nykytoiminnan mahdollistamiseksi sekä vaikutat jäsenmaksujen määrään. Näyttelyiden järjestämisessä ahkeraa talkooväkeä ei ole koskaan liikaa!
 

Paikka:

Oulu, Äimärautio
 

Järjestäjät: 

OULUN SEUDUN TERRIERIYHDISTYS RY
OULUN SEUDUN NOUTAJAKOIRAYHDISTYS RY
OULUN PALVELUSKOIRAYHDISTYS RY
OULUN KOIRAKERHO RY

 

Ilmoittaudu tästä!

 
  

 

Tietoa koiranäyttelyistä löytyy osoitteesta: http://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/koiranayttelyt

 
 
   

Vetäjä

Katja Korhonen
p. 044 503 1973
katja.korhonen (a) dnainternet.net 
 


Jäsenet

Anna-Maija Melvaskoski
Anu Pennanen
Kaisa Kauppinen
Outi Orispää
Päivi Erkko-Koskinen
 


HUOM!

Kurssit ja koulutukset on tarkoitettu vain jäsenille! Koiran ohjaajan on oltava jäsen
osallistuessaan koulutuksiin. Jäseneksi liittymisestä kts. Jäsenasiat -sivu.


Noudatamme myös Kennelliiton rokotusmääräyksiä eli pennun tulee olla rokotettu vähintään kaksi kertaa penikkatautia vastaan ja toisesta rokotuskerrasta (tehosteesta) tulee olla kulunut vähintään 21 vuorokautta. Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee olla kulunut vähintään 21 vuorokautta. Vanhemmilla koirilla tulee olla voimassaolevat rokotukset.