Jäsenasiat

Tervetuloa mukaan OSN:n noutajakoiratoimintaan!

LUE TARKASTI allaolevat ohjeet siitä miten pystyt liittymään Oulun Seudun Noutajakoirayhdistykseen!

Halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi, ilmoita yhteystietosi jäsensihteerille alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla jasensihteeri.osn(a)gmail.com. Saat vastausviestin mukana sähköpostiisi jäsenmaksulaskun, muistathan käyttää maksaessasi viitettä! Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on jäsenyyden hyväksynyt. Huomioithan, että yhdistyksen jäsenyyden ehtona on vakituinen asuinpaikka (kotikunta) Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiirin alueella.

Myös osoitteenmuutokset ilmoitetaan jäsensihteerille alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla jasensihteeri.osn(a)gmail.com.

Huom! Muista merkitä lomakkeeseen/kirjoittaa sähköpostiin, että haluatko liittyä jäseneksi vai onko osoitteesi muuttunut. Muistathan ilmoittaa myös, liitytkö sekä OSN:n että SNJ:n jäseneksi. Osoitteen muututtua laita mukaan myös vanha osoitteesi.

Uuden jäsenen liittymismaksu on 3 €.

Vuosijäsenyys maksaa 27 €, joka sisältää Suomen Noutajakoirajärjestö (SNJ) ry:n jäsenmaksun sekä SNJ:n jäsenlehti Nuuskun ja OSN:n jäsentiedote OuNou:n

Mikäli haluat liittyä pelkästään OSN:n jäseneksi, maksaa vuosijäsenyys 10 € (ei sisällä SNJ:n jäsenyyttä eikä Nuuskua).

Perhejäsenmaksu on 3 €/vuosi (pelkästään OSN) tai 4 €/vuosi (OSN+SNJ), myös perhejäsen maksaa liittymismaksun 3 €. Ilmoita lisätiedoissa henkilön nimi, jonka kautta perhejäseneksi liityt.

 

 

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

© Jenni Martemo