Sponsorisääntö

Oulun Seudun Noutajakoirayhdistys ry, sponsorointisääntö

 

Henkilökohtaisiin SM- (Suomen mestaruus), PM- (Pohjoismaiden mestaruus), EM- (Euroopan mestaruus) ja MM- (Maailman mestaruus)- kilpailuihin osallistuvien tukeminen:

Tuen edellytyksenä on, että ohjaaja on OSN:n jäsen ja asuu Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin alueella sekä osallistuu kilpailuun noutajarotuisella koiralla. SM-kilpailuihin maksetaan koemaksu sekä 50 euron suuruinen avustus, joka kattaa matkoista koostuvia kuluja, mikäli jokin muu taho ei näitä kustanna. Halutessaan hallitus voi pyytää kuluista erillisen selvityksen. Ulkomaisiin kisoihin tukea maksetaan tapauskohtaisesti etukäteen tehdyn erillisen anomuksen perusteella.

 

OSN:tä edustavien joukkueiden tukeminen:

OSN:tä edustavien joukkueiden osallistumista SM-kokeisiin tuetaan osallistumismaksun suuruisella summalla sekä maksetaan todelliset matkakustannukset edullisimman kulkuneuvon mukaan. Osallistuvien ohjaajien on oltava OSN jäseniä, asuttava Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin alueella ja osallistuvan koiran tulee olla noutajarotuinen. Lisäksi joukkueen on virallisesti edustettava OSN:tä.

Poikkeus: agilityssä ei voi edustaa OSN:ä, sillä OSN ei ole agilityliiton jäsen. Tällöin riittää ohjaajan jäsenyys ja noutajarotuinen koira.

 

Joukkueiden tukeminen:

OSN osallistuu erilaisten joukkueiden (esim. IWT, E-cup) sponsorointeihin vain, jos OSN:n jäsen, joka asuu Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin alueella, kuuluu joukkueeseen noutajarotuisella koiralla.

Hakemukset osoitetaan OSN hallitukselle.