Noutamisen perusteet -kurssi aloitteleville koirakoille

16.2.2021

Noutamisen perusteet –kurssi järjestetään maalis-huhtikuun aikana huomioiden vallitsevat korona-suositukset. Tilanteen muuttuessa, suunnitelmia päivitetään. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti aloitteleville nuorille koirakoille, jos tilaa riittää niin myös vanhempia koirakoita otamme mukaan. Koiralla ei saa olla taipparitulosta, suositusikäraja noin 8 kk - 2,5 -vuotiaat koirat.

Kurssin tavoitteena on käydä läpi ja antaa valmiuksia harjoitella kotona taipparikurssille vaadittavia taitoja. Kurssilla harjoittelemme mm. ryhmässä toimimista, seuraamista, paikalla oloa, luoksetuloa ja noudon alkeita. Kurssi sisältää 4 yhden tunnin mittaista koulutuskertaa. Kurssi järjestetään neljässä pienryhmässä eri puolella Oulun aluetta sekä Raahessa. Tarvittaessa arvomme osallistujat ilmoittautumisajan päätyttyä. Hinta on 20 euroa. 

Ilmoittautumiset tapahtuvat yhdistyksen WWW-sivujen kautta, NOME-toimikunnan alasivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Lomake avautuu 17.2.2021. Ilmoittautumisaika on 17.2.-28.2.2021.