Kutsu syyskokoukseen 28.11.2020

21.10.2020

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen 28.11.2020 klo 15. Kokouksessa käsitellään sekä syyskokouksen että peruuntuneen kevätkokouksen sääntömääräiset asiat. Liitteenä esityslista. 

Henkilöt, jotka ovat anoneet valiopalkintoa, pyydetään osallistumaan läsnäkokoukseen ja noutamaan palkinto Liminganlahden luontokeskuksesta klo 15 alkavasta kokouksesta. Osoite Rantakurvi 6, Liminka. Läsnäkokous, josta siis etäyhteys, pidetään auditoriossa turvaetäisyyksiä noudattaen (tällä hetkellä max 20 henkilöä). Suosittelemme muille jäsenille osallistumista etäyhteydellä.

Kokous toteutetaan myös etäyhteydellä, johon on ilmoittauduttava etukäteen perjantaina 27.11 klo 17.00 mennessä osoitteeseen leenamtleinonen@gmail.com . Koska etäosallistuminen voi yhdistyslain ja 30.6.2021 asti voimassa olevan poikkeuslain mukaan olla vain vaihtoehtoinen osallistumistapa, yhdistyksen kokouksella on oltava paikka, jonne jäsenet voivat halutessaan tulla paikalle. Etäkokoukseen osallistuville toimitetaan Zoom-linkki sähköpostitse ennen kokousta.

Samalle päivälle alunperin suunnitellut pikkujoulut on valitettavasti päätetty perua koronatilanteen vuoksi. Valitettavasti myös tilalle suunniteltu ulkoilupäivä Luontokeskuksen ympäristössä on päätetty perua. 

Terveisin OSN:n hallitus