Tiedote syyskokouksesta 30.11.019

1.12.2019

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräisten asioiden lisäksi vuoden 2018 tilinpäätöksen vahvistaminen ja syyskokous myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.  Puheenjohtajana jatkaa Merja Salovaara, joka on valittu jo aiemmin toimeen vuosille 2019-2020. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi erovuoroisten tilalle vuosille 2020-2022 Piia Kipinä ja Katja Korhonen. Hallituksen varajäseniksi valittiin 1. Miia Saxholm ja 2. Riikka Leiviskä. Varsinaiset toiminnantarkastajat vuodelle 2020 ovat Tenho Pesonen ja Hertta Pesonen, varatoiminnantarkastajat Teijo Matero ja Vuokko Matero. Myös toimikunnat asetettiin ja heille valittiin puheenjohtajat; NOME pj. Miia Saxholm, TOKO pj. Oona Mönttinen, MEJÄ pj. Riitta Heikkinen ja Näyttely pj. Katja Korhonen.

Lisäksi syyskokous hyväksyi esityksen uusiksi yhdistyksen säännöiksi. Muutoksia tulee seuraaviin kohtiin Patentti- ja Rekisterihallituksen käsittelyn jälkeen toiminta-alueen laajentuessa kattamaan Keskipohjan-Kennelpirin Oulun riistanhoitopiirin aluetta. Ja yhdistykseen jäseneksi voi liittyä Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin ja Keski-Pohjanmaan kennelpiiri ry:n Oulun riistanhoitopiirin toiminta-alueilla vakinaisesti asuvat (kotikunta) henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen. Uudet säännöt pyritään saamaan voimaan vuoden 2020 alusta.

Kokouksessa palkittiin vuoden 2019 valiot ja Vuoden työmyyrä. Vuoden 2020 työmyyrä on Piia Kipinä. Valopalkintoa olivat anoneet seuraavat koirakot:

Knn FI JVA Meringue's Lemon Drop

Om. Erika Jylhä-Pekkala

 

Kkn FI MVA LV MVA JMV Caballus No Worries 

om. Ritva Ylitalo

 

Kkn NO MVA POHJ MVA LT MVA Juhellus Wonderful Quality 

om. Hertta ja Tenho Pesonen

 

Knu FI MVA FI JVA Meringue’s Trendmaster

om. Tiina-Leena Hämäläinen ja Erika Jylhä-Pekkala

 

Knu FI JVA Meringue’s Dalego 

om. Tiina-Leena Hämäläinen

 

Knn FI JVA Meringues´s Trendline 

om.  Hilkka Linnakangas ja Erika Jylhä-Pekkala

 

Lbu FI JVA Lindbiski Halla

om. Milja Raudasoja

 

Nsn FI JVA Grezagord's Äärettömän Söpö

om. Annukka Ahola

 

Lbu FI KVA Justincase Tiger

om. Vuokko & Teijo Matero 

 

Lbn FI KVA Rixman Balance 

om. Arto Ollikainen