TULE TALKOILEMAAN OULUN 13.-14.7.2019 NORD- ja INT-NÄYTTELYYN

23.5.2019

TULE TALKOILEMAAN OULUN 13.-14.7.2019 NORD- ja INT-NÄYTTELYYN

tämän linkin kautta.

Yhdistyksen näyttelytoimikunta on mukana järjestämässä Oulun suuria koiranäyttelyitä yhdessä seudun muiden koiraharrastusyhdistysten ja Kennelliiton kanssa. Merkittävä osa OSN:n toimintakuluista katetaan näyttelytuotoilla, ja näin mm. jäsenmaksukulut saadaan pidettyä erittäin edullisina.

Tänä vuonna OSN järjestää NORD- ja INT-näyttelyn Oulussa 13.-14.7.2019 yhdessä Oulun Koirakerhon, Oulun Palveluskoirayhdistyksen ja Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen kanssa.  

Näyttelyviikonloppuna tarvitaan runsaasti OSN:n talkoilijoita mukaan alkaen näyttelyn pystytyksestä perjantaina 12.7. sen purkuun sunnuntai-iltana 14.7. Talkootehtäviä on monenlaisia: mm. autojen parkkiin ohjausta, parkkilippujen myyntiä, rokotusten ja sirujen tarkastusta, luettelomyyntiä, ensiapuryhmässä toimimista, järjestyksenvalvontaa, ruokahuoltoa, siivousta, näyttelyarvostelujen tulkkausta esim. suomi-ruotsi englanti, näyttelyalueen kasaamista ja purkamista (kehien ja telttojen pystytys & purku)…

OSN palkitsee talkoilijansa talkooporkkanalla/näyttelyn talkoopäivä (minimi 6h/päivä). Yhdellä porkkanalla voit osallistua ilmaiseksi yhteen yhdistyksen järjestämään koulutukseen tai kokeeseen, kahdella porkkanalla kahteen!

Merkitse jo seuraavat päivät kalenteriinn ja ilmoittaudu talkoilemaan. Näin kannat  oman kortesi kekoon nykytoiminnan mahdollistamiseksi sekä vaikutat jäsenmaksujen määrään. Näyttelyiden järjestämisessä ahkeraa talkooväkeä ei ole koskaan liikaa!

Paikka:

Oulu, Äimärautio

Järjestäjät: 

OULUN SEUDUN TERRIERIYHDISTYS RY
OULUN SEUDUN NOUTAJAKOIRAYHDISTYS RY
OULUN PALVELUSKOIRAYHDISTYS RY
OULUN KOIRAKERHO RY