Haulikkoammuntailta miehille

23.5.2018 klo 18:00


OSN:n miesjäsenille suunnattu haulikkoammuntailta järjestetään keskiviikkona 23.5. klo 18:00 alkaen. Iltaan mahtuu mukaan 12 ilmoittautunutta. Kouluttajana toimii pitkän linjan metsästys- ja ampumaharrastaja Pekka Hautamäki. Harjoitukset järjestetään Oulaisten ampumaratayhdistyksen sporting-radalla, jossa on erinomaiset puitteet monipuoliselle ja sovelletulle harjoittelulle. Opetuksessa ammutaan korkealla tornissa olevista heittimistä läheteviä kiekkoja eli simuloidaan taivaalla lentäviä sorsia. Opetus tapahtuu kahdella ampumapaikalla, osittain opastettuna ja osittain itsenäisesti.

Hinta on 6€/30 kiekkoa, maksu paikan päällä. Ota omat patruunat (radalla saa ampua lyijyä) ja ase mukaan. Radan käyttö ja opetus ovat ilmaisia. Osallistujalla pitää olla vakuutuksien takia voimassa oleva metsästyskortti tai ampumaurheiluliiton harrastelisenssi (25 €/vuosi, www.ampumaurheiluliitto.fi).

Kouluttajan esittely:

”Olen metsästänyt pienestä pitäen ja kulkenut metsällä aseen kanssa 9-vuotiaasta lähtien. Ampumaharrastuksen olen aloittanut 7-vuotiaana, ensin aseena oli ilmakivääri, siitä siirryin pienoiskivääriin ja haulikkoon ja lopuksi kivääriin. Kilpailuissa saavutuksina vuonna 2016 mm. Compak Sporting SM-joukkuekulta ja English sporting SM-joukkuehopea. Turvallisuus aseiden kanssa toimiessa tulee olemaan avainasemassa ja turvalliseen aseenkäsittelyyn tullaan erityisesti kiinnittämään huomiota. Ampuminen on erittäin mukava harrastus, kun tietyt turvatoimenpiteet on tehty rutiineiksi. Kaikki ampumaharjoittelu perustuu itselläni metsästystilanteisiin; on hienoa sanoa omalle kouluttamalleen koiralle ”NOUDA”, kun on itse suorittanut pudotuksen.”

 

Kurssipaikka:

Honkarannan urheilualue

Hietalantie 91

86300 Oulainen

 

Ilmoittautumiset 6.5. mennessä sähköpostiin merja.salovaara (at) gmail.com .

Lisätietoja kurssiin liittyen saat Pekalta klo 17.00 jälkeen puhelinnumerosta 040 036 7017.

 

Tervetuloa!