Haulikkoammuntakurssi aloitteleville naisampujille

16.5.2018 klo 18:00


OSN:n naisjäsenille suunnattu haulikkoammuntakurssi sisältää 3 harjoituskertaa. Kurssille otetaan 6 aloittelevaa naisampujaa, ja kurssilla keskitytään turvalliseen aseenkäsittelyyn ja ammunnan alkeisiin, osallistujien tason mukaan. Kouluttajana toimii pitkän linjan metsästys- ja ampumaharrastaja Pekka Hautamäki.

Harjoitukset järjestetään Oulaisten ampumaratayhdistyksen sporting-radalla, jossa on erinomaiset puitteet monipuoliselle ja sovelletulle harjoittelulle. Harjoitukset pidetään kolmena keskiviikkona kello 18:00 alkaen: 16.5., 13.6., ja 18.7. Yhden harjoituksen kesto on 2-4 tuntia. Ajatuksena on, että kurssipäivien välillä kurssilaiset käyvät mahdollisuuksien mukaan itsenäisesti harjoittelemassa kurssilla opittuja asioita.

Kurssin hinta on 6€/30 kiekkoa, maksu paikanpäällä jokaisen kerran jälkeen. Ota omat patruunat (radalla saa ampua lyijyä) ja ase mukaan. Radan käyttö ja opetus ovat ilmaisia. Etusijalla OSN:n jäsenet. Osallistujalla pitää olla vakuutuksien takia voimassa oleva metsästyskortti tai ampumaurheiluliiton harrastelisenssi (25 €/vuosi, www.ampumaurheiluliitto.fi).

Kouluttajan esittely:

”Olen metsästänyt pienestä pitäen ja kulkenut metsällä aseen kanssa 9-vuotiaasta lähtien. Ampumaharrastuksen olen aloittanut 7-vuotiaana, ensin aseena oli ilmakivääri, siitä siirryin pienoiskivääriin ja haulikkoon ja lopuksi kivääriin. Kilpailuissa saavutuksina vuonna 2016 mm. Compak Sporting SM-joukkuekulta ja English sporting SM-joukkuehopea. Turvallisuus aseiden kanssa toimiessa tulee olemaan avainasemassa ja turvalliseen aseenkäsittelyyn tullaan erityisesti kiinnittämään huomiota. Ampuminen on erittäin mukava harrastus, kun tietyt turvatoimenpiteet on tehty rutiineiksi. Kaikki ampumaharjoittelu perustuu itselläni metsästystilanteisiin; on hienoa sanoa omalle kouluttamalleen koiralle ”NOUDA”, kun on itse suorittanut pudotuksen.”

 

Kurssipaikka:

Honkarannan urheilualue

Hietalantie 91

86300 Oulainen

 

Ilmoittautumiset 6.5. mennessä sähköpostiin merja.salovaara (at) gmail.com .

Lisätietoja kurssiin liittyen saat Pekalta klo 17.00 jälkeen puhelinnumerosta 040 036 7017.

Tervetuloa!