NOU/NOME-koulutusohjaajakurssi jäsenille

14.1.2019

OSN järjestää kiinnostuneille jäsenilleen NOU/NOME-koulutusohjaajan koulutuksen 15.-17.3. Paukun majalla Oulunsalossa. Koulutukseen osallistujat saavat valmiudet kouluttaa taippari- ja nometasoisia koirakoita. Jotta osallistuja suorittaa kurssin, hänen tulee osallistua koulutukseen jokaisena päivänä. Perjantain koulutus on ilta-aikaan.

Kouluttajana toimii aluekouluttaja Aija Kinnunen. Aluemalli korvaa aikaisemman keskitetyn koulutusohjaajakoulutuksen. Kurssilla ei ole tarkoitus kouluttaa osallistujien koiria, vaan koulutus on enimmäkseen luentopohjaista. Tavoitteena on hankkia nimenomaan koulutustaidot osallistujille.

Koulutus on suunnattu jo jonkin verran harrastaneille. Myös aiemmin koulutusohjaajakurssille osallistuneet voivat tulla kertaamaan tietojaan. Osallistujien odotetaan kouluttavan tulevaisuudessa OSN:n järjestämissä koulutuksissa, kuten taipparikurssilla.

Yhdistys tarjoaa osallistujille perjantaina kahvit ja lauantaina ja sunnuntaina ruoan ja kahvit. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen osnnomekurssit@gmail.com 28.2. mennessä. Otsikoi viesti Nomekoulutusohjaajakurssi. Tiedustelut samasta osoitteesta tai p. 040 505 9956 / Miia Saxholm.

Tervetuloa mukaan!