APUASI TARVITAAN - ILMOITTAUDU TALKOILEMAAN OULUN ILOISEN KOIRAN KN-NÄYTTELYIHIN 15. JA 16.7.2017

26.5.2017

OSN on tänäkin kesänä mukana järjestämässä Oulun suuria koiranäyttelyitä yhdessä seudun muiden koiraharrastusyhdistysten ja Kennelliiton kanssa. Nämä Iloisen koiran KV-näyttelyt pidetään 15. ja 16.7.2017 Oulun raviradalla Äimärautiolla. Molempinä päivinä arvostellaan kaikki roturyhmät, joten valmistaudumme todella isoon, jopa 5000 koiran tapahtumaviikonloppuun.

OSN tarvitsee paljon talkoilijoita Iloisen koiran näyttelyihin. Olisi hienoa, jos pääsisit mukaan! Ja miksi tämä näyttelytalkoilu on niin tärkeää? Siksi, että näyttelyiden tuotoilla OSN on perinteisesti rahoittanut ison osan toiminnastaan. Näyttelyistä saadun tuoton ansiosta OSN:n järjestämille kursseille yms. tapahtumiin osallistuvilta jäseniltä laskutetaan vain pieni osa tapahtumien todellisista kuluista. 

Ilmoittaudu talkoilemaan: https://www.osn.fi/toimikunnat/nayttely/ (lomake aukeavan sivun alalaidassa). Voit ilmoittautua myös osntalkoot@gmail.com .

Talkoolaisia tarvitaan OSN:n vastuualueille lippujen ja luetteloiden myyntiin sekä rekisterien, rokotusten ja sirujen tarkastukseen. Talkoolaistehtäviä on kuitenkin laidasta laitaan, ja omaa sijoituspaikkaa voi myös toivoa. Perinteisesti yhdistys palkitsee talkoilleet ns. Talkooporkkanalla, joka oikeuttaa yhteen ilmaiseen osallistumiseen yhdistyksen koe-/koulutustapahtumassa (TOKO, MEJÄ, NOU/NOME).

Ilmoittautuneille talkoolaisille lähetään erillinen talkoo-info lähempänä näyttelyä. Tarjolla talkoolaisille näyttelyssä on myös aamupala sekä lämmin ruoka.